Over ons

Ons verhaal

Yoga 013, een studio voor yoga en pilates in Tilburg, is opgericht door Ellen van den Broek en Sander Jacobs. Ellen en Sander hebben beiden een passie voor yoga en lesgeven. Beiden focussen zij op continue ontwikkeling in hun dagelijkse beoefening en leren van de beste docenten ter wereld. Ze delen de visie dat het beoefenen van yoga en pilates de weg naar binnen is, het contact tussen lichaam en geest versterkt en dat een regelmatige beoefening zorgt voor een positieve flow in het dagelijks leven. Een toegewijde beoefening, een passie voor lesgeven en hun gedeelde visie bracht Ellen en Sander op het idee om samen een yoga studio te openen in Tilburg. Het lesaanbod bestaat uit klassieke vormen van yoga en pilates en biedt professionele begeleiding om een sterke, zelfstandige beoefening te ontwikkelen.

Innerlijke kracht

Versterk de verbinding tussen lichaam en geest.

Verdieping

Uitdaging vinden in je beoefening.

Groei

Ruimte geven om te groeien.

Sander

Sander heeft een achtergrond in de vechtsport en begon in 2010 met zijn yoga beoefening. Tijdens zijn wereldreis kwam hij in aanraking met zeer inspirerende yogadocenten en besloot zich volledig te gaan wijden aan het beoefenen van en lesgeven in yoga. Sander heeft zijn yoga opleidingen gevolgd in India en grijpt iedere kans aan om te kunnen leren van de beste docenten ter wereld. In zijn lessen is Sander een toegewijd, geconcentreerd en serieus. Hij wil je inspireren, uitdagen en ondersteunen in jouw beoefening. Na afloop van de les geeft hij ruimte aan een gezonde dosis humor.

“Yoga heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik kwam weer in verbinding met mezelf. Mijn groei in zelfbewustzijn is een continu proces en mijn dagelijkse beoefening is een toewijding aan het contact met mezelf en anderen.“

Ellen

Ellen is van oorsprong danseres. Na haar opleidingen klassiek ballet aan het Koninklijk Conservatorium en daarna modern en jazzdans aan de Fontys dansacademie werkte zij als professional in de danswereld en sport- en aerobic branche. Inmiddels heeft Ellen ruim 15 jaar ervaring als docent en geeft zij lessen in zowel yoga als pilates. Haar toewijding, passie en humor komen tot uiting wanneer zij lesgeeft. Zij wil je inspireren, enthousiasmeren en ondersteunen in jouw beoefening.

“Ik heb altijd een passie gehad voor de relatie tussen lichaam en geest. Deze relatie vind ik terug in yoga en pilates, waar we werken aan zowel de buitenkant als de binnenkant, oftewel hoofd en hart. Mijn beoefening is voor mij het anker waar ik dagelijks naartoe terug keer voor zelfreflectie en nieuwe energie.“

Wil je meer weten?

 

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze yogastudio. Wij ontvangen je graag!