Over ons

Ons verhaal

Yoga 013 is een knusse studio in het centrum van Tilburg, gelegen nabij ringbaan Oost. Onze studio is ontstaan vanuit een passie voor yoga en een visie om een plek te creëren waar mensen zich thuis voelen, gezien worden en geholpen worden in hun beoefening. Het lesaanbod is divers en bestaat uit verschillende vormen van yoga en pilates. Al onze docenten zijn zelf toegewijde beoefenaars en kunnen daardoor zowel beginners als gevorderden passende begeleiding geven. Of je nu op zoek bent naar meer ontspanning, verbinding of verdieping, je kunt bij ons terecht.

Innerlijke kracht

Versterk de verbinding tussen lichaam en geest.

Verdieping

Uitdaging vinden in je beoefening.

Groei

Ruimte geven om te groeien.

Sander

Sander heeft een achtergrond in de vechtsport en begon in 2010 met zijn yoga beoefening. Tijdens zijn wereldreis kwam hij in aanraking met zeer inspirerende yogadocenten en besloot zich volledig te gaan wijden aan het beoefenen van en lesgeven in yoga. Sander heeft zijn yoga opleidingen gevolgd in India en grijpt iedere kans aan om te kunnen leren van de beste docenten ter wereld. In zijn lessen is Sander een toegewijd, geconcentreerd en serieus. Hij wil je inspireren, uitdagen en ondersteunen in jouw beoefening. Na afloop van de les geeft hij ruimte aan een gezonde dosis humor.

“Yoga heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik kwam weer in verbinding met mezelf. Mijn groei in zelfbewustzijn is een continu proces en mijn dagelijkse beoefening is een toewijding aan het contact met mezelf en anderen.“

Ema

Ema begon in 2014 met haar yoga beoefening. Ze komt uit Kroatie en is een aantal jaren geleden verhuisd naar Nederland. Inmiddels spreekt ze vloeiend Nederlands en heeft ze haar passie gevonden in het geven van yoga en pilates. Ze heeft haar yogaopleiding gevolgd in India. Ze is een sterke vrouw die in haar zachtheid en enthousiasme iedereen zo goed mogelijk wil helpen.

“In mijn lessen combineer ik graag creative sequencing, een geest van speelsheid en een dosis inspiratie om je te helpen bij je beoefening. Mijn doel is om je meer verbinding te laten ervaren tussen lichaam, geest en ziel. Zo hoop ik dat je van de mat stapt gevoed met een verfrist en evenwichtig gevoel.”

Romina

Romina is erg sportief en begon in 2013  met yoga om, naast kracht en uithoudingsvermogen, ook te werken aan flexibiliteit. De kalme energie in de yogales, de veiligheid om niet perfect te hoeven zijn én de uitdagende poses, trokken haar direct aan. Ze ontdekte dat yoga een remedie was voor fysieke en mentale ongemakken, yoga maakte haar gelukkig! Ze besloot daarom het roer om te gooien en vertrok naar India voor haar yoga opleiding. Dat zij nu anderen mag helpen in hun beoefening vindt zij een ware eer.

“In mijn lessen let ik op de energetische wisselwerking tussen de docent en de student. Ik pas mijn adjustments aan op het niveau, het lichaamstype en eventuele beperkingen van de student. Het allerbelangrijkste vind ik dat iemand met een goed gevoel mijn les uitgaat, het is ten slotte maar yoga 😉 ”

Wil je meer weten?

 

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze yogastudio. Wij ontvangen je graag!