Over ons

Ons verhaal

Yoga 013 is een knusse studio in het centrum van Tilburg, gelegen nabij ringbaan Oost. Onze studio is ontstaan vanuit een passie voor yoga en een visie om een plek te creëren waar mensen zich thuis voelen, gezien worden en geholpen worden in hun beoefening. Het lesaanbod is divers en bestaat uit verschillende vormen van yoga. Al onze docenten zijn zelf toegewijde beoefenaars en kunnen daardoor zowel beginners als gevorderden passende begeleiding geven. Of je nu op zoek bent naar meer ontspanning, verbinding of verdieping, je kunt bij ons terecht.

Innerlijke kracht

Versterk de verbinding tussen lichaam en geest.

Verdieping

Uitdaging vinden in je beoefening.

Groei

Ruimte geven om te groeien.

Sander

Sander heeft een achtergrond in de vechtsport en begon in 2010 met zijn yoga beoefening. Tijdens zijn wereldreis kwam hij in aanraking met zeer inspirerende yogadocenten en besloot zich volledig te gaan wijden aan het beoefenen van en lesgeven in yoga. Sander heeft zijn yoga opleidingen gevolgd in India en grijpt iedere kans aan om te kunnen leren van de beste docenten ter wereld. In zijn lessen is Sander een toegewijd, geconcentreerd en serieus. Hij wil je inspireren, uitdagen en ondersteunen in jouw beoefening. Na afloop van de les geeft hij ruimte aan een gezonde dosis humor.

“Yoga heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik kwam weer in verbinding met mezelf. Mijn groei in zelfbewustzijn is een continu proces en mijn dagelijkse beoefening is een toewijding aan het contact met mezelf en anderen.“

Ema

Ema begon in 2014 met haar yoga beoefening. Ze komt uit Kroatie en is een aantal jaren geleden verhuisd naar Nederland. Inmiddels spreekt ze vloeiend Nederlands en heeft ze haar passie gevonden in het geven van yoga en pilates. Ze heeft haar yogaopleiding gevolgd in India. Ze is een sterke vrouw die in haar zachtheid en enthousiasme iedereen zo goed mogelijk wil helpen.

“In mijn lessen combineer ik graag creative sequencing, een geest van speelsheid en een dosis inspiratie om je te helpen bij je beoefening. Mijn doel is om je meer verbinding te laten ervaren tussen lichaam, geest en ziel. Zo hoop ik dat je van de mat stapt gevoed met een verfrist en evenwichtig gevoel.”

Marjolein

Marjolein is gefascineerd door beweging en spiritualiteit. Dit bracht haar van dans, kunst en oosterse filosofie naar haar eerste Jivamukti yogales in 2017. Ze kwam erachter dat yoga een therapeutische werking heeft, waardoor zij zich kan verbinden met haar innerlijke waarheid. Haar passie voor de yogastijlen Ashtanga en Iyengar bracht haar naar India, waar zij haar opleiding volgde. Met liefde, een lach en toewijding wil ze jou inspireren om je bewustzijn van lichaam en geest te verfijnen.

“Yoga is een levenslange reis die me helpt om de uitdagingen en veranderingen van het leven aan te gaan. Vanuit de yogafilosofie help ik je graag je aandacht naar binnen te keren en innerlijke stilte te vinden. Verbinden met jezelf, zodat je leeft vanuit liefde, vriendelijkheid en creativiteit - dat is voor mij het doel van yoga.”

Mirna

Mirna startte in 2016 met haar yoga practice en begon eveneens met les geven. Ze was op zoek naar meer dan alleen sport en vond in yoga de connectie tussen lichaam en geest die haar rust gaf. In 2018 volgde ze de opleiding Poweryoga en in 2020 heeft ze in India haar teacher training Ashtanga en Vinyasa behaald. Tijdens haar beoefening leert zij haar lichaam goed aan te voelen en dit draagt ze graag over aan anderen. Het voelen stelt ons in staat om de verbinding te leggen tussen het lichaam en de geest. Dat zij hiermee nu anderen mag helpen, maakt voor Mirna het plaatje compleet!

“Het voelen stelt ons in staat om de verbinding te leggen tussen het lichaam en de geest. Hierdoor komen we tot rust. Yoga helpt ons bij het ervaren van ons lichaam. Door dit voelen ontstaat er een betere balans tussen lichaam en geest. In mijn lessen help ik je daarom om meer in contact te komen met je gevoel door het lichaam te ervaren. ”

Wil je meer weten?

 

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze yogastudio. Wij ontvangen je graag!