Yoga Lab Oktober -30 Dagen Meditatie Challenge

Yoga Lab Oktober -30 Dagen Meditatie Challenge

 

Neem jij je al lang voor om te starten met meditatie, maar komt het er maar steeds niet echt van? Dan is dit je kans! Doe mee met de 30 dagen meditatie challenge in de maand november.

 

Deze maand geeft je de kans om van meditatie een vast onderdeel te maken in je dagelijks leven. Mediteren kun je leren door het te oefenen. Het kan je veel brengen maar dit kun je alleen maar ervaren door het te doen. Ga de uitdaging aan en ontdek wat het jou brengt.

 

Meditatie heeft veel voordelen. Zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Tijdens de dinsdagen in november gaan we dieper in op wat meditatie voor je kan betekenen en hoe je het kunt beoefenen. Je krijgt de basis beginselen aangereikt, theorie omtrent meditatie, we bespreken oa verschillende technieken en uiteraard gaan we het ook samen beoefenen. Verder is er ruimte om vragen te stellen omtrent zaken waar je tegen aanloopt tijdens de challenge en zullen we onze ervaringen delen met elkaar.

 

Een dagelijkse of regelmatige beoefening van meditatie creeert echt een toegevoegde waarde in je leven, dus laat deze kans niet liggen!

 

Tijd: Iedere dinsdag 20:30 tijdens het Yoga Lab
Docent: Ellen van den Broek

Bekijk onze evenementen & workshops

Category
Workshop