Abonnementen

Abonnementen

Regulier

1 x per week (5 x per mnd) € 49,-
2 x per week (9 x per mnd) € 72,50
Onbeperkt € 85,-
10-rittenkaart € 135,-
(6 maanden geldig)
Studententarief
2 x per week (9 x per mnd) € 49,-
Onbeperkt € 69,-
10% korting bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Eenmalige proefacties

Reguliere proefles Gratis
Proefmaand onbeperkt Regulier € 39,50
Proefmaand onbeperkt Regulier + Mysore € 49,50

Regulier + Mysore

1 x per week (5 x per mnd) € 59,-
2 x per week (9 x per mnd) € 79,-
Onbeperkt € 99,-
10-rittenkaart incl. Mysore € 155,-
(6 maanden geldig)
Studententarief
2 x week (9 x per mnd) €59,-
Onbeperkt €79,-
10% korting bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt eenmalig een (gratis) proefles nemen of gebruik maken van een proefabonnement. Met het proefabonnement kun je onbeperkt in de proefperiode lessen proberen als je nog niet weet wat het beste bij je past. Bekijk de abonnementen voor meer informatie.

Voordat je begint is het belangrijk om te weten dat yoga  voor iedereen is. Ongeacht je leeftijd of conditie kun je een les vinden die bij je past. Je hoeft niet sterk of flexibel te zijn, want daarvoor kom je naar de les. Yoga is geen sport, maar een persoonlijke beoefening. Op de mat ga je op zelfonderzoek uit om zo jouw lichaam en geest vrijer en gezonder te maken.

We raden je aan om wat lessen te proberen zodat je kunt kijken wat bij jou past. Laat de docent weten dat je nieuw bent. Zo kan de docent je zo goed mogelijk begeleiden en advies geven. De docenten zijn er om jou te helpen dus voel je vrij om vragen te stellen of dingen te vertellen.

Als je het fijn vindt om je eigen yoga mat te gebruiken dan mag je die meenemen. Wij hebben voldoende yoga matten en alle mogelijke hulpmiddelen zoals blokken, riemen en bolsters. Heb je behoefte aan een warme douche voor of na de les neem dan een handdoek mee.

Wanneer je zelf twijfelt dan raden we je aan om eerst contact op te nemen jouw dokter of therapeut. Communiceer met de docent jouw fysieke gesteldheid zodat de docent je zo goed mogelijk kan begeleiden tijdens jouw beoefening. Wij denken dat bijna iedereen yoga en pilates kan doen met de juiste mindset en en discipline.

Dat kan zeker. We raden je echter niet alle lessen aan. Het hangt er vanaf in welk trimester je zit, jouw ervaring, achtergrond en fysieke gesteldheid. Neem vooraf contact met ons op zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Gewone sportkleding is geschikt zoals korte broeken, leggings, hemdjes en t-shirts. Probeer iets te dragen wat niet schuurt en je bewegingsvrijheid niet beperkt. Vooral wanneer je zweet en je kleding nat wordt dan kan dit een probleem vormen. Probeer te wijde of zware kleding te vermijden. En draag liever geen sterke parfum tijdens de les.

Het beste is dat je 2 uur voor de les niks eet. Een volle maag kan je een zwaar gevoel geven en bij sommige houdingen kan het eten in de weg zitten. Mocht je je toch wat zwak voelen dan kun je iets kleins eten zoals een stuk fruit of wat noten. Zorg wel dat je genoeg gedronken hebt voor de les, want drinken tijdens de les leidt af en onderbreekt je focus.

Nee, zeker niet. In het oosten werd yoga vooral door mannen beoefend. In het westen werd yoga vaak door vrouwen gedaan. Tegenwoordig beoefenen zowel mannen als vrouwen yoga. Yoga is voor iedereen, dus zeker ook voor mannen.

Ja, in principe wel. De lessen Gentle Flow, Geleide Meditatie, Restorative en Yin kun je sowieso volgen. Het kan zijn dat je hier en daar een aanpassing doet (bijvoorbeeld geen lange omkeerhoudingen) of je voert je beoefening wat rustiger uit als dat beter voelt. Luister naar wat goed voelt voor jouw lichaam. Wat betreft de Ashtanga yoga beoefen je niet tijdens de eerste 2 tot 3 dagen van je menstruatie. Wil je hier meer informatie over of twijfel je? Vraag het gerust aan je docent.

Yoga is voor veel mensen een dagelijkse beoefening. Het hoort bij hun dagelijkse routine, net als tanden poetsen bijvoorbeeld. Echter, yoga moet in jouw leven passen. Doe dus wat realistisch en haalbaar is. Een beetje van iets is al een heel stuk beter dan niets. Ons advies is om minstens 3 keer per week aan yoga te doen en uiteindelijk zo te werken aan een dagelijkse yoga beoefening. Dat lijkt misschien veel, maar geef het een kans en kijk hoe je je erbij voelt. Een regelmatige beoefening zorgt ervoor dat je in verbinding blijft met jezelf waardoor je met meer rust en ruimte door het leven kunt gaan.

Het is een les waar je meer persoonlijke aandacht en tijd krijgt dan in een reguliere les. Wij zijn 2 uur aanwezig om jou te ondersteunen. Je kunt op een voor jou gewenst tijdstip beginnen en alle tijd nemen voor jouw beoefening.

Verder nog iets?

Onze deuren openen 15 minuten voordat de les begint. Je kunt voor of na de les een kop thee drinken. In de ruimte hangt een kast waar je jouw waardevolle spullen neer kunt leggen. Zet het geluid en de trilfunctie van je telefoon uit. Respecteer de docenten, anderen, de locatie en jezelf. Beoefen wat je aangereikt krijgt tijdens de les. Voel je vrij om voor of na de les specifieke vragen te stellen, wij helpen je met alle liefde en plezier.

Luister naar jezelf.

Onthoud dat de focus specifiek ligt op jouw beoefening en jouw lichaam. Ben geduldig en bewust. Maak onderscheid tussen ambitie en enthousiasme. Vul je ambitie aan met kalmte, nieuwsgierigheid en observatie. Duw of trek jezelf niet in houdingen. Luister naar je lichaam en kom er zo achter wat jouw lichaam nodig heeft en waar jouw grenzen op dat moment liggen. Respecteer jezelf. Blijf je richten op de essentie van yoga: ademhaling en aandacht.

We kijken er naar uit om je in onze studio te zien, om je te leren kennen en je te mogen ondersteunen op jouw yoga pad.